25 januari 2006

Inte så intresserad 6

Charlotta tittade på hans sista sms igen. "Det vet du." Han skulle höra av sig.

Hon passade på att ändra i sin adressbok på mobilen. Skrev in en person som hette AAA med nummer 000. Så kunde inga fler sms gå iväg till Anton av misstag.

Dagarna gick. Blev till veckor. Hur länge ska man vänta då, tänkte hon. Skulle hon höra av sig ändå? Hon kom på sig själv med att ursäkta honom. Kanske hade han fullt upp med barnen och familjen nu när det var jul. Och efter mellandagarna tänkte hon att det var nog så att han hade börjat jobba och hade mycket att göra.

Eller var det helt enkelt så att han inte var så intresserad?

Och så blev hon mer misstänksam. Kanske hade han inte varit helt nykter den där gången då han i flera sms verkligen insisterat på att hon skulle komma, sent på kvällen. Vad hade hänt om hon åkt dit? Hade saker och ting varit annorlunda? Tänk att de små val man gör är grunden till mycket i ens liv. Hade kanske han trott att Charlotta inte var så intresserad när hon tackade nej den där kvällen? Om, hur, varför. Frågorna hopade sig i Charlottas huvud. Hon ältade detta.

Enligt Oprah så var han "not that into you" alltså inte tillräckligt intresserad. För då hade han ju säkerligen hört av sig. Eller?

----------------------------------------------------------

Denna historia har en väninna till mig berättat och bett mig om råd. Men det kunde lika gärna ha varit jag. Ska man ringa eller inte? Hur många gånger har man inte frågat sig det?
Så hur ska Charlotta göra? Ska hon inse att hon är bortglömd eller ska hon påminna honom genom att sms:a? Eller ska hon intala sig att de bara ska vara kompisar, för är det väl okey att ringa?

Historien fortsätter när Charlotta fortsätter ... om hon gör det eller kan bärga sig ...

1 Kommentar(er):

Blogger emma sade ...

jag tycker att hon ska påminna honom, iallafall en gång. typ, "hur blev det med den där fikan? ;)" eller nått sånt.

27 januari, 2006 16:13  

Skicka en kommentar

<< Home


©Heléne Nordmark